Trouwen Gezin Kids Lifestyle Travel

Trouwfotografie

Wat leuk dat jullie interesse hebben in mijn werk als trouwfotograaf! Ik voel mij altijd zeer vereerd als ik gevraagd wordt om zo’n belangrijke dag in mensen hun leven vast te mogen leggen met mijn fotografie. Buiten dat jullie natuurlijk een prachtige reportage willen, is het ook belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij. En dat is iets wat ik vaak na afloop van bruidsreportages hoor van mijn bruidsparen. Ik sta er wanneer het moet, maar weet ook precies wanneer ik een stapje achteruit moet doen om jullie als bruidspaar de ruimte te geven.

Een bruidsreportage is persoonlijk werk, het is jullie grote dag, en het moet vooral bij jullie passen! Willen jullie een pure registratie van de dag? Dat kan! Maar willen jullie lekker gek doen? Ook dat kan! Ik pas me aan aan jullie wensen, en samen maken we er een te gekke trouwreportage van.

Wanneer jullie mijn werk op mijn site bekeken hebben, en jullie overwegen om mij te boeken als jullie trouwfotograaf voor jullie grote dag, dan kunnen we een vrijblijvende afspraak maken. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan kan ik een gepast voorstel maken voor jullie. Ook kunnen jullie een demo trouwalbum en werk van mij bekijken.

Elke bruiloft is anders, en ieder bruidspaar is uniek. Onder aan deze pagina zie je de pakketten die vaak geboekt worden. Natuurlijk kan het zo zijn, dat deze uren niet aansluiten bij jullie wensen. Dat is geen enkel probleem, neem dan gerust contact op en dan maak ik een offerte op maat voor jullie. Hebben jullie nog geen idee hoe jullie planning gaat verlopen, ik kan jullie hierbij eventueel prima vrijblijvend adviseren aan de hand van jullie wensen.

Trouwfotografie - Tarieven

Elke bruiloft is anders, en ieder bruidspaar is uniek. Hieronder zie je de pakketten die vaak geboekt worden. Natuurlijk kan het zo zijn, dat deze uren niet aansluiten bij jullie wensen. Dat is geen enkel probleem, neem dan gerust contact op en dan maak ik een offerte op maat voor jullie.

Wat zijn we blij dat Eva onze trouwdag heeft gefotografeerd! Ze weet precies de juiste momenten en emoties vast weten te leggen terwijl ze bijna onzichtbaar is voor het bruidspaar en de gasten. Ook tijdens de fotoshoot voelden we ons heel erg op ons gemak.

De foto’s zijn prachtig geworden, ze geven de sfeer van onze trouwdag perfect weer. Ook het contact dat we voor de bruiloft hadden was heel prettig. Wij zijn fan!

- Marjolein Greutertrouwfotografie - Portfolio

Voorbeeld Trouwalbums

Wij gaan trouwen en willen graag meer informatie

Behind the scenes