Trouwen Gezin Kids Lifestyle Travel

Ben je op zoek naar sprankelende, frisse, kleurrijke foto’s? Dan ben je bij MiCa Fotografie goed!

“Wat ik heel belangrijk vind is dat het niet alleen om die ene foto waarop jij en/of je gezin allemaal perfect lachen en de camera inkijken gaat. Er is zoveel meer! Met het vastleggen van ook kleine momenten en details leg je die momenten vast die je je leven lang wilt herinneren, zoals hoe je kind jouw hand vast houdt, de sproetjes op de neus van je kind, de zon in hun haar, het schaterlachen wanneer ze een gek gezicht trekken, of de manier waarop ze lekker dicht tegen je aan kruipen”

Ik vind het belangrijk dat we allemaal lekker ontspannen kunnen zijn tijdens de fotoreportage, en vooral: lekker kunnen lachen en lol kunnen maken! De fotoreportage moet een geweldige herinnering zijn waar je met plezier aan terug denkt wanneer je naar die prachtige foto’s aan de muur of in jullie fotoalbum kijkt!

Ik ben vooral dol op frisse, lichte, kleurrijke portretten! Ik werk op locatie (en locatie kan bij jullie thuis zijn, maar ook lekker in het park, strand, of in de stad…..maakt niet uit!) en met daglicht.

Als je deze site bekeken hebt en mijn foto’s spreken je aan, en het lijkt je leuk dat ik foto’s voor jóu ga maken, neem dan contact met me op! Stuur een email naar : info@mica-fotografie.nl

Groet, Eva

Feitjes over Eva

lang (1.92m)! moeder van twee super knullen (pubers) vrouwtje van Boeddha Sushi Latte macciato noga fotograferen & illustreren moestuin-muts agenda/notitieboeken tik handbal(moeder) lievelingsdier: otter